Bratt nedkjøring til Hakkloa

Hakkloa er tappet så mye ned at nedkjøringen til vannet er ekstra bratt. Bildet er tatt fra nordenden av vannet på løypa Stryken-Kikut.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Feb 2011

Skiltjungel med fine oppgåtte spor ved Nordre Skytten

Av Aina Grymyr

For å kunne ta en variert og fin skitur Elvåga rundt, så er et fint alternativ å følge en upreparert løype fra Nord-Elvåga og inn mot Nordre Skytten, og så ta bakkene oppover mot Skråbakkhullet. Her ser vi litt av Østmarkas kuperthet ved å krysse vest mot øst med tilhørende bakker. I helgen hadde mange ivrige skiløypere tatt denne løypen for å komme fra Elvåga opp mot de nypreparerte sporene over Svarvestolbrenna og videre innover. Så nå er det flotte oppgåtte forhold rundt Nordre Skytten!

13 Feb 2011

Første og siste bakken

Av Erik Unneberg

Det var stor utfart ved mange av Østmarkas innfallsporter i dag, slik vi ser av parkeringsplassen ved Skulleruddumpa i bakgrunnen. Løypen herfra mot Skullerudstua starter med en liten bakke opp forbi Sagstua. Oppoverbakke for de startende, mens de hjemvendende kan glede seg over nedoverkjøring. Høyblokken vi ser i bakgrunnen er på Lambertseter.

13 Feb 2011

Sol og vind over Nord-Elvåga

Av Erik Unneberg

Skiløperne som gikk nordover Nord-Elvåga fikk en kald reise i motvinden. Men solskinn fikk man i alle fall i rikt monn i dag.