Mange på vollen i dag

Også på vollen ved Haslumseter kapell fikk man merke at det var stor skiutfart i dag. Vanligvis er det ganske rolig her oppe, men det fine været lokket mange også hit.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Feb 2011

Trangt om plassen på Brunkollen i dag

Av Erik Unneberg

I dag var det stor utfart i Bærumsmarka, og oppe på Brunkollen var det trangt om plassen, både for ski og skiløpere. Inne var det lang kø foran disken, og bestyrer Kristin Devor kunne fortelle at hun var litt bekymret for at de 400 skolebrødene hun hadde bakt, ikke var nok.

19 Feb 2011

Klar til start

Av Nina Didriksen

762 deltakere i Grenader-løpet er klare for ni mil fra Hakadal til Jansløkka skole i Asker. Her står de inndelt i tre startfelt på jordet ovenfor Hakadal stasjon. Skirennet gikk i flott vær, men det var trådt føre. Ved start var det minus tretten grader. Skirennet er oppkalt etter soldaten som gikk fra Hakadal til Gjellebekk skanse i Lier for å varsle om tusen svenske dragoner planla å omringe skansene, i forbindelse med Karl XIIs angrep på Norge.

20 Feb 2011

Sandbekkmana - vel verd strevet!

Av Kjersti von Krogh

Vanskelig tilgjengelig topp på 618 moh., men på denne flotte skidagen fra Ringkollen lå den innbydende vinterløypa over Spålen og Tvetjerna klar for et forsøk. Fantastisk utsikt i alle retninger og uberørt natur ga følelsen av å være på fjelltur.