Kvelden senker seg over Slattum

En lang reise gjennom Romeriksåsene nærmer seg slutten nå når lysene fra Slattum sees i en sen ettermiddagstime. I stunder som dette skulle man ønske å ha fullformatkameraet med på tur, men kompaktkameraet fikk i alle fall dokumentert stemningen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Feb 2011

Pause ved avstikkeren til Håkenstadsætra

Av Erik Unneberg

Det ble langtur i Romeriksåsene i dag, og da bakkene opp fra Grua var passert, ble det en liten pause der scooterløypen over Dalasjøhøgda mot Håkenstadsætra tar av fra hovedløypen mot Langvatnet.

20 Feb 2011

Kvelden overtar ved Steinsskogen

Av Erik Unneberg

Som et alternativ til å starte skitur fra Stein gård, fungerer Steinsskogen gravlund ved foten av Gardlaushøgda utmerket. Det er gode parkeringsmuligheter her, og det maskinprepareres løype herfra og inn på løypen fra Stein gård (mot Skriverberget). Men nå er helgen avsluttet for de fleste skientusiaster siden mørket er like om hjørnet. Litt vanskelig fotolys, og isoverdien måtte settes opp til 3200 for å få tatt bildet.

20 Feb 2011

Ettermiddag på Nordre Krokvann

Av Lise Henriksen

Nordre Krokvann ligger omkranset av villmark - inne i Østmarka naturreservat. Vi ser innover (nordover) i det som kalles Nordre Krokvannskalven. Det er ettermiddag, sola flommer fortsatt, men ferdselen har stilnet av. Videre sørover har man løypene og skogreservatet for seg selv.