Løypedele ved Storøyungen

Ved den nordlige enden av Storøyungen er det et løypedele. Til venstre har vi løypen mot Engelstadvangen, mens den høyre går til Gruvelia. I motsatt retning kommer man til Bekkestua eller Kirkebyvangen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Feb 2011

Kvelden senker seg over Slattum

Av Erik Unneberg

En lang reise gjennom Romeriksåsene nærmer seg slutten nå når lysene fra Slattum sees i en sen ettermiddagstime. I stunder som dette skulle man ønske å ha fullformatkameraet med på tur, men kompaktkameraet fikk i alle fall dokumentert stemningen.

21 Feb 2011

Pause ved avstikkeren til Håkenstadsætra

Av Erik Unneberg

Det ble langtur i Romeriksåsene i dag, og da bakkene opp fra Grua var passert, ble det en liten pause der scooterløypen over Dalasjøhøgda mot Håkenstadsætra tar av fra hovedløypen mot Langvatnet.

20 Feb 2011

Kvelden overtar ved Steinsskogen

Av Erik Unneberg

Som et alternativ til å starte skitur fra Stein gård, fungerer Steinsskogen gravlund ved foten av Gardlaushøgda utmerket. Det er gode parkeringsmuligheter her, og det maskinprepareres løype herfra og inn på løypen fra Stein gård (mot Skriverberget). Men nå er helgen avsluttet for de fleste skientusiaster siden mørket er like om hjørnet. Litt vanskelig fotolys, og isoverdien måtte settes opp til 3200 for å få tatt bildet.