Topp dag på Vidvangshøgda

Litt kaldt i lavere strøk i dag, men slett ikke så ille oppe på Vidvangshøgda. På en flott vinterdag var det fint å ta en pause her oppe.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Feb 2011

Teknikktrening i Tæruddalen

Av Erik Unneberg

Langrenn er i skuddet, og ved flere norske bedrifter arrangeres det teknikkurs. På dagens trening for Forsvarets forskningsinstitutt deltok 30-40 ivrige skiløpere. Her er det Per Dalsjø som instrueres av trener Anders Hallingstad.

19 Feb 2011

Måneskinn over Stallerudåsen

Av Snorre Veggan

Turer i nærområdet kan for mange gi vel så fine opplevelser som turer langt inn i Marka. I Østensjø bydel er det bl.a. mulig å gå i flotte spor fra Abildsø, forbi Østensjøvannet og oppover Rustaddalen til Skullerud. Lørdag kveld var det fint måneskinn og fullt mulig å følge løypa selv uten lys. Bildet er tatt fra Langerud syd for Østensjøvannet og viser Bogerud og Stallerudåsen. Bak denne åsen ligger Rustadsaga, et populært turmål i Østmarka.

20 Feb 2011

Gnistrende forhold ved Sagstua

Av Erik Unneberg

Tilførselsløypen fra parkeringsplassen ved Skulleruddumpa til Skullerudstua går forbi Sagstua. Det var som gikk på ski her i formiddagstimene i dag, men da ettermiddagen nærmet seg ble det litt mer glissent i skisporet. I dag var det flotte forhold i hele Østmarka.