En skidag går mot slutten

Etter noen mil på ski i Bærumsmarka og Krokskogen kom jeg til Stein gård ved solnedgangstid. Noen hundre meter senere endte ferden ved Steinsskogen gravlund. Det er preparert løype ned dit.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Feb 2011

Topp dag på Vidvangshøgda

Av Erik Unneberg

Litt kaldt i lavere strøk i dag, men slett ikke så ille oppe på Vidvangshøgda. På en flott vinterdag var det fint å ta en pause her oppe.

22 Feb 2011

Teknikktrening i Tæruddalen

Av Erik Unneberg

Langrenn er i skuddet, og ved flere norske bedrifter arrangeres det teknikkurs. På dagens trening for Forsvarets forskningsinstitutt deltok 30-40 ivrige skiløpere. Her er det Per Dalsjø som instrueres av trener Anders Hallingstad.

19 Feb 2011

Måneskinn over Stallerudåsen

Av Snorre Veggan

Turer i nærområdet kan for mange gi vel så fine opplevelser som turer langt inn i Marka. I Østensjø bydel er det bl.a. mulig å gå i flotte spor fra Abildsø, forbi Østensjøvannet og oppover Rustaddalen til Skullerud. Lørdag kveld var det fint måneskinn og fullt mulig å følge løypa selv uten lys. Bildet er tatt fra Langerud syd for Østensjøvannet og viser Bogerud og Stallerudåsen. Bak denne åsen ligger Rustadsaga, et populært turmål i Østmarka.