Gjennom dalen i blåtimen

"Bygdeløypa" kalles den - løypa som også nyter betegnelsen "Nittedal på langs". Den går gjennom dalen på østsiden av Nitelva. I dag ble det disse sporene vi gikk i de siste 8 km av dagens skitur, og forholdene her var tipp-topp.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Feb 2011

Blek sol, sprek løper

Av Nina Didriksen

Solen gjorde mange forsøk på å bryte gjennom det lette snøværet over Vestergyllen i dag, og klarte det utpå ettermiddagen. Her har vi gått over myra som er på vestsiden av rundløypa over toppen og møtte mange glade skiløpere midt på blanke onsdagen.

23 Feb 2011

Vestrylen view

Av Nina Didriksen

Geocachen (www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=426f02ad-de96-42a2-8632-f519ffa3bcac) som henger på vestsiden av Vestergyllen heter betegnende nok "Vestrylen view", med utsikt mot Holsfjorden. I beskrivelsen leser vi at folket på Engersetra kalte ryggen vest for setra for Vestrylen. Landmåleren forsto ikke det da han skrev Vestergyllen på kartet fra 1890. I dag var det ti-tolv kuldegrader, lett snøvær og antydning til sol her i Vestmarka, en vakker, klassisk vinterdag.

21 Feb 2011

Hytta i skogen

Av Erik Unneberg

Det var blitt et stykke ut på ettermiddagen da Spikertjernhytta kom til syne innimellom trærne. Nå ventet utforforkjøringene ned til Spenningsby.