God plass i Bjønndalen

Løypetraseen nord for Bjønndalen skianlegg er bred og fin. Her er det plass til alle - både de som vil skøyte, de som går klassisk - til barn og pulk og hunder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Feb 2011

Gjennom dalen i blåtimen

Av Erik Unneberg

"Bygdeløypa" kalles den - løypa som også nyter betegnelsen "Nittedal på langs". Den går gjennom dalen på østsiden av Nitelva. I dag ble det disse sporene vi gikk i de siste 8 km av dagens skitur, og forholdene her var tipp-topp.

23 Feb 2011

Blek sol, sprek løper

Av Nina Didriksen

Solen gjorde mange forsøk på å bryte gjennom det lette snøværet over Vestergyllen i dag, og klarte det utpå ettermiddagen. Her har vi gått over myra som er på vestsiden av rundløypa over toppen og møtte mange glade skiløpere midt på blanke onsdagen.

23 Feb 2011

Vestrylen view

Av Nina Didriksen

Geocachen (www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=426f02ad-de96-42a2-8632-f519ffa3bcac) som henger på vestsiden av Vestergyllen heter betegnende nok "Vestrylen view", med utsikt mot Holsfjorden. I beskrivelsen leser vi at folket på Engersetra kalte ryggen vest for setra for Vestrylen. Landmåleren forsto ikke det da han skrev Vestergyllen på kartet fra 1890. I dag var det ti-tolv kuldegrader, lett snøvær og antydning til sol her i Vestmarka, en vakker, klassisk vinterdag.