I flokk og følge over Hjallar bru

De er på vei hjemover fra Årstadvangen - og det er bare et lite stykke igjen til utfartsparkeringen på Kogstadvangen. Her ved Henivangen krysser de Hjallar bru ved utløpet av Buvannet, like ved den gamle Marka-plassen Henivangen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Feb 2011

Samling på Årstadvangen

Av Eivind Molde

Langt fra alle er på VM i Holmenkollen i dag - denne familien nyter dagen på ski i Romeriksåsene. Nå er de innom Årstadvangen, i likhet med svært mange andre denne søndagen. Fra venstre ser vi Ingvild Bru Rugstad, Torhild Bru og Lars Rugstad.

27 Feb 2011

Ny retning ved Gimildammen

Av Eivind Molde

Kommer man nedover fra Grøsåkervangen, må man svinge kraftig til høyre her ved Gimildammen. Løypestubben mot venstre går forbi demningen og bort til parkeringsplassen.

27 Feb 2011

Klar for Olaf-bakken

Av Eivind Molde

Omtrent samtidig som Petter Northug tok VM-gull i Holmenkollen, var disse to skiløperne klar for Olaf-bakken. Bakken befinner seg mellom Eltonåsen og Grøsåkervangen, og regnes som den tøffeste på denne strekningen. Og bratt er den, men ikke særlig lang. Den er oppkalt etter Olaf Syvertsen som var leder av skigruppa i Åsen IL den gangen traseen ble definert, hugget og planert. Løypa er ellers både småkupert og fin.