Over tåka er himmelen alltid blå

Alle VM-tilskuere har fått med seg tåka, mens vi få som gikk på ski, opplevde strålende sol da vi bikket kanten opp mot Heggelivann. Kuldegrader var det også i tåkeheimen, men snøen var mye tørrere over vannene. På Løvlia var det tåke igjen, men vi nøt lunsjen foran storskjermen og semifinalene i lagsprint.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2011

Døden i skiløypa

Av Nina Didriksen |

Denne elgen har vært riktig uheldig og kilt seg fast bak et tre rett ved skiløypa opp mot Heggelivann. Enten har den falt ned fra skrenten høyt oppe, eller så har den gått bak treet og ikke kommet lenger. Noen har i hvert fall kost seg etterpå.

27 Feb 2011

Grinderkollen i sikte

Av Lise Henriksen

Fra denne vika på østsiden av Nordbysjøen, som jeg kaller for "Brasmetjernsvika", får man et herlig perspektiv på mektige Grinderkollen. I dag gikk turen i gode, gammeldagse løyper fra Streifinn ved Flateby over Nordbysjøen og Grinderen og videre over i Losby-vassdraget. En nydelig tur øst i Østmarka, hvor man slipper å gå i kø.

23 Feb 2011

Spreke unger på Tonevann

Av Lise Henriksen

En familiefar med fire glade barn (egne og kamerater) har overnattet på den litt primitive, men stemningsfulle Røyrivannskoia (DNT), og skal innom Vangen skistue og få seg litt godt på turen tilbake til Sandbakken. Denne "litt utenom det vanlige-turen" vil garantert bli et minne for livet!