Gøy med skirenn i arbeidstiden

Det er populært for bedrifter i Skedsmo å arrangere skirenn på Ringdalsveien. I dag var det Forsvarets forskningsinstitutt som avviklet sitt mesterskap for ca. 40 ivrige skiløpere. Inne ved Ringdalshytta har en trio rykket fra hovedfeltet på distansen 10 km klassisk med fellesstart. Gleden over å lede er tydeligvis stor hos Arild Skjold. Eller er det tanken på at det er lett terreng de siste fire km frem til mål i Tæruddalen, som fremkaller en munter mine?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2011

Issvull ved Eiksbakkhytta

Av Jørn Grøstad

En skummel issvull har bygget seg opp de siste ukene i bakken ned fra Eiksbakkhytta mot Østernvann. For de som ikke var klar over den, kom den nok veldig brått på. Takk til løypemannskapene som nå har laget en omvei rundt denne.

27 Feb 2011

Puttdalen rett sør for Søndre Puttjern

Av Ivo Ninive

Puttdalen er en smal og frodig dal som starter nord for Lutåsen og strekker seg nordøstover med de kjente tjernene Søndre og Nordre Puttjern og ender opp ved Grønlihytta. Området helt sør i dalen er bevaringsverdig.

27 Feb 2011

Kroktjern en vakker vinterdag

Av Ivo Ninive

Over Kroktjern (280 moh.) går det en upreparert løype som starter ved Sarabråten og ender opp ved nordenden av Lutvann. I sørenden går det en avstikker opp til Haukåsen. Bak odden til høyre, dvs. nordvest i vannet, ble det i 1947 anlagt en 150 meter lang tunnel for å øke vanntilførselen til Lutvann, som den gang var drikkevannskilde.