Fjellutsikt fra løypestart

Løypen over Dalasjøhøgda starter - eller slutter om man vil - et stykke nord for Håkenstadsætra. Herfra er det flott fjellutsikt nordover. De som gikk Lygna-turen 2011, kom forbi dette utsiktspunktet. Noen få valgte å gå over Dalasjøhøgda og videre mot Grua og inn i Nordmarka, men de fleste fortsatte i retning Brovoll og inn i Romeriksåsene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Mar 2011

Smil ved Gullentjern

Av Erik Unneberg |

Lygnaturen 2011 hadde et deltagerantall tett opp mot 200, og det var fantastiske forhold som møtte løperne oppe i Hadelandsåsene. Ved Gullentjern (542 moh.) tok Elizabeth Nordheggen en liten pause til ære for fotografen. Ikke sure miner, akkurat! I bakgrunnen ser vi Randsberget (686 moh.)

12 Mar 2011

Forventningsfull stemning på Lygnasæter

Av Erik Unneberg |

Årets Lygna-tur ble en knallsuksess, både vær- og føremessig. Ved starten ved Lygnasæter var det skyfritt og en behagelig temperatur så vidt under null grader. Ikke rart de nærmere to hundre skiløperne gledet seg. Det var kaldt i sporet, så blå ekstra var dagens smøring de nærmeste timene.

12 Mar 2011

Påskestemning ved Bjønnebete

Av Snorre Veggan

Ikke nødvendig å reise på fjellet når forholdene er slik i Marka. Bjønnebete er høyeste punkt (320 moh.) på løypa mellom Stokkholtmyra og Skjelbreia i Østmarka.