Lørdagskveld i Nordmarka

Det er mange måter en kan tilbringe en lørdagskveld på, og turkameratene Øyvind Berstad (til venstre) og Ole Carsten Olsen gjorde det på sin måte. De tilbragte helgen i telt ved Aklangens bredder, rett vest for Katnosa. Karene hadde utstyrt seg bra og hadde ingen problemer med å holde varmen. De hadde fisket litt på isen, men ikke fått noe. Men forrige natts skitur i svakt måneskinn var en flott naturopplevelse. Men det så rimelig greit ut å sitte i ettermiddagssolen og se utover vannet på denne fantastiske dagen. Aklangen er for øvrig grensevann mellom Oppland (Jevnaker) og Buskerud (Ringerike). Bare 400 meter østover fra der bildet ble tatt, går grensen mot Lunner.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Mar 2011

Mer igjen av godsakene

Av Eivind Molde

Det er en halvtime igjen til stengetid, og fortsatt rikelig igjen av godsaker for den som måtte komme innom. I dag er det Trine-Lise Nordhagen og mannen Per som er vertskap på Bråtan.

13 Mar 2011

Trivelig søndag på Bråtan

Av Eivind Molde

Stemningen er god i den gamle husmannsstua på Bråtan. Noen har kommet inn hit til fots, andre på ski. Bråtan er et populært turmål, og det er bare to kilometer å gå hit fra Ytre Enebakk.

12 Mar 2011

Ved Vientjern

Av Eivind Molde

Tidligere i dag var det mange som nøt sola her i nordenden av Vientjern - nå i ettermiddag er det kjølig, og disen ligger lavt over tjernet i sør.