Farvel Kikutstua

Klokken er snart 18, og skumringstimen har kommet til Nordmarka. Noen av de siste skiløperne er i ferd med å forlate Kikutstua, vel vitende om at det er mørkt når de kommer hjem.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Mar 2011

50-km traseen har endret seg siden 1982 ..

Av Steinar Kjærnsrød

Her et parti fra 2x25 km sløyfens nordligste punkt på Glåmene. Her har mang en kjent skiløper passert mens bållukten har drevet mellom trærne. Sammenlikn denne traseen med dagens VM-løyper i Holmenkollen

12 Mar 2011

Lørdagskveld i Nordmarka

Av Erik Unneberg

Det er mange måter en kan tilbringe en lørdagskveld på, og turkameratene Øyvind Berstad (til venstre) og Ole Carsten Olsen gjorde det på sin måte. De tilbragte helgen i telt ved Aklangens bredder, rett vest for Katnosa. Karene hadde utstyrt seg bra og hadde ingen problemer med å holde varmen. De hadde fisket litt på isen, men ikke fått noe. Men forrige natts skitur i svakt måneskinn var en flott naturopplevelse. Men det så rimelig greit ut å sitte i ettermiddagssolen og se utover vannet på denne fantastiske dagen. Aklangen er for øvrig grensevann mellom Oppland (Jevnaker) og Buskerud (Ringerike). Bare 400 meter østover fra der bildet ble tatt, går grensen mot Lunner.

13 Mar 2011

Mer igjen av godsakene

Av Eivind Molde

Det er en halvtime igjen til stengetid, og fortsatt rikelig igjen av godsaker for den som måtte komme innom. I dag er det Trine-Lise Nordhagen og mannen Per som er vertskap på Bråtan.