I scooterspor ved Håkenstadsætra

Løypen over Dalasjøhøgda byr på mange fine naturopplevelser. Ikke langt fra Håkenstadsætra tar denne scooterkjørte traseen av fra hovedløypen mellom Koperud og Brovoll. Etter å kjørt et lite stykke ned gjennom småskog kommer man til myrområdet på bildet (drøyt 300 meter fra Håkenstadsætra), der det er fjellutsikt mot nordvest. Ved de snedekkede trærne i bakgrunnen går en brøytet vei. Den følger man ca. 200 meter før løypen bryter av sydover over Dalasjøhøgda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Mar 2011

Løypedele i Bjørndalen

Av Ivo Ninive

Nord i Bjørndalen deler løypa seg i tre hvor den til høyre går østover og ender opp i lysløypa mellom Ellingsrud-Mariholtet og den til venstre går sørover mot Igletjern. Den tredje kan ikke sees på bildet, men er en scooterpreparert løype sør-vestover som kommer ut ved Toresplassen nord i Fri-Elvåga.

12 Mar 2011

Mellom Bjørndalen og Fri-Elvåga

Av Ivo Ninive

Denne sjarmerende løypestubben går mellom løypedelet nord i Bjørndalen og ender opp ved Toresplassen nord i Fri-Elvåga. Et fint alternativ hvis man vil raskt over til til løypa mellom Ellingsrud og Mariholtet.

12 Mar 2011

Nykjørte scooterspor mot Nordre Skytten

Av Ivo Ninive

Nykjørte scooterspor over hele Sør-Elvåga en fin lørdags morgen i mars. Påskesol og tørr snø gjør det til en perfekt tur.