Himmelsk på Løvliflaka

Dette bildet er tatt på toppen av løypa som tar av før Nibbitjern og hvor skiltet viser til Stubdal, bildet er tatt 300 meter før Løvliflaka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Mar 2011

I scooterspor ved Håkenstadsætra

Av Erik Unneberg

Løypen over Dalasjøhøgda byr på mange fine naturopplevelser. Ikke langt fra Håkenstadsætra tar denne scooterkjørte traseen av fra hovedløypen mellom Koperud og Brovoll. Etter å kjørt et lite stykke ned gjennom småskog kommer man til myrområdet på bildet (drøyt 300 meter fra Håkenstadsætra), der det er fjellutsikt mot nordvest. Ved de snedekkede trærne i bakgrunnen går en brøytet vei. Den følger man ca. 200 meter før løypen bryter av sydover over Dalasjøhøgda.

12 Mar 2011

Løypedele i Bjørndalen

Av Ivo Ninive

Nord i Bjørndalen deler løypa seg i tre hvor den til høyre går østover og ender opp i lysløypa mellom Ellingsrud-Mariholtet og den til venstre går sørover mot Igletjern. Den tredje kan ikke sees på bildet, men er en scooterpreparert løype sør-vestover som kommer ut ved Toresplassen nord i Fri-Elvåga.

12 Mar 2011

Mellom Bjørndalen og Fri-Elvåga

Av Ivo Ninive

Denne sjarmerende løypestubben går mellom løypedelet nord i Bjørndalen og ender opp ved Toresplassen nord i Fri-Elvåga. Et fint alternativ hvis man vil raskt over til til løypa mellom Ellingsrud og Mariholtet.