Med vårski er det ingen hinder

Elisabeth Aanje fra Slependen var en av mange som hadde tatt turen til Vestmarka i det strålende solskinnet i dag. Normalt er hun på farten i løypene rundt Sollihøgda, men der er det sesongslutt nå og da oppsøker man de sikre stedene. Vestmarka fikk store mengder snø tidlig i sesongen. Den har holdt lenge, men akkurat i det partiet hvor dette bildet ble tatt var det noen få meter som egnet seg best for vårski. Vi andre fikk pent ta skiene av og spasere litt til fots.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Apr 2011

Vårflom ved Semsvannet

Av Eyvind Wang

Her ser vi en av de beste vintrene på lenge renne bort. Men det er ikke så veldig trist. Vår og sommer er ikke å forakte. Alle årstidene har sine attributter.

16 Apr 2011

Glad milsluker på skøytetur

Av Erik Unneberg |

Det har blitt mange mil på ski denne vinteren på Jørn Grøstad. I dag traff vi ham i fristil mellom Skoglund og Svartvann. Dette er en løype som holder lenge utover våren.

14 Apr 2011

Kveldstur fra Skoglund

Av Jørn Grøstad |

Tok meg en tur ut i kveld også (fra Skoglund). Smeltet mye siden i går, men det var faste og fine spor - selv om temperaturen lå på 8-10 grader. Noen steder er det helt fantastisk og jeg tror det kan holde seg fint noen dager til. Derimot var det nok siste dagen man kunne gå uavbrutt på ski inn til Grønland. Måtte ta i bruk den typiske stripen helt i kanten noen få steder. Bildet er tatt ved Svartvann.