Gammel hopparena til verdighet igjen

Bjartbakken ble revet en gang på 1960-tallet og Espen Bredesen har sogar hoppet her. Selve bakken er nå mer eller mindre gjenvokst, men vi ser på bildet ennå traseen i løvskogen. På sletta var det i dag yrende liv, nærmere 900 personer deltok i o-løpet "15-stafetten" som Oppsal Orientering arrangerte, og det var krevende løyper for store og små ved Ulsrudvann og Østmarksetra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Mai 2011

Veivalg ved Vøyenenga

Av Erik Unneberg

Fra dette skiltet på Vøyenenga er det flere muligheter til å komme seg videre på sykkel. Et alternativ er å sykle opp langs Lomma mot Bærums Verk (til høyre på bildet), mens man kommer til Tanum kirke og Vestmarka (eller Sandvika) ved å sykle den veien fotografen har vendt ryggen.

20 Mai 2011

Snart venter fjorden

Av Erik Unneberg

Sandvikselva er blitt bred nede ved Bjørnegårdsvingen i Sandvika, og snart renner den ut i fjorden. Til venstre ser vi litt av Franzefossveien hvor en del av sykkelruten mellom Sandvika og Vøyenenga går.

19 Mai 2011

En pause ved Vøyendammen

Av Erik Unneberg |

Ved den sydligste delen av Lomma er det en fin rasteplass. Elven er samlet til Vøyendammen som leverer vann til fossen. Den bringer Lomma sammen med Isielva.