Marka24 på Kikuttoppen

En av postene under Marka24 25.-26.juni 2011 var Kikuttoppen. Mange tok nok turen opp hit for første gang. Siden Kikutstua også var post, i likhet med Katnosdammen, fikk like mange prøve seg på stien opp hit fra Kikutstua. Den er alltid en utfordring, og i dag var den både våt og glatt etter mye regn. Tarzan-ferdigheter kom til sin rett på vei nedover.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Jun 2011

Tidlig morgensol over Marka

Av Line Mork

Deltagerne i Marka24 er på tur i Marka i 24 timer, og får i godt vær med seg både solnedgang og soloppgang. Morgensol i halv-femtiden på Askehøgda er ikke hverdagskost. Enda ligger det noen tåkeskyer over vannene.

25 Jun 2011

Ivrige deltagere i Marka24

Av Line Mork

Disse gutta hadde i likhet med mange andre lagt en ambisiøs plan for sin 24 timer lange tur i Marka. Etter Ullevålseter sto Fagervann og Mellomkollen for tur, deretter Kikut og Kikuttoppen, Katnosdammen og Gjerdingen. Så gikk turen over Pershusfjellet til Sinnerdammen, vestover til Oppkuven og så retur tilbake over Smedmyrkoia og Kobberhaugen. Nesten 10 mil gjorde de unna dette sommerdøgnet.

25 Jun 2011

Stor deltagelse på historiens første Marka24

Av Line Mork

DNT Oslo og Omegn arrangerte 25.-26. juni for første gang Marka24. I løpet av 24 timer skulle deltagerne sanke flest mulig poeng ved å oppsøke valgfrie poster i Nordmarka. Alle DNT-hyttene var poster, i tillegg en del andre sentrale topper og steder. Deltagelsen var stor, over 300 påmeldte, og alder og ambisjoner varierte stort. Utrustningen var også variert, fra telt og sovepose til lette løpesekker.