Gjennom Knurra i kano

På vei gjennom Knurra mot Røirivann i kano. Målet er Tappenbergvann hvor vi skal ha to døgn i lavvo. Kanoen blir først trillet fra Losby besøksgård til Mønevann. Deretter må det bæres opp demningen mot Fløyta. I enden av Røirivann blir det på nytt bæring opp til Nordre Krokvann. Nå er vi inne i Østmarka naturreservat. Etter en kjapp lemping opp den bratte bakken opp mot Tappenbergkoia er vi straks ved leirplassen på motsatt siden av Tappenbergvann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Aug 2011

Sommerkveld ved Høldippeldammen

Av Erik Unneberg

Sol og varme i dag, og Høldippeldammen hadde mange besøkende. Men nå når klokken nærmer seg 21, og det begynner å bli stille rundt vannet.

02 Aug 2011

Høldippeldammen en sen tirsdagskveld

Av Erik Unneberg |

Høldippeldammen, eller "Høldippelen", er et populært badested i Nittedal. Selv halv ni på kvelden, etter at solen hadde forlatt vannet, var det en del folk som lot seg friste til å bade.

02 Aug 2011

Tretjerna i Østmarka

Av Jann Bergholtz

På sydvestsiden av Tømmerås i Østmarka ligger de vakre Tretjerna. To er svært små, det sydøstre er størst. Langs vannet går det en rødmerket skiløype mellom Krokholvegen og Fjellfugleleiken. Langs Tretjerna er løypa også en god sommersti – for eksempel opp til der blåstien mellom Krokhol og Tømmerås krysser løypa Bilde nr. 13231 er tatt en vinterdag fra samme sted.