Kolsås og Gråmagan

Fra Dæliveien nedenfor Dalbo gård er det fin utsikt opp mot østveggen av Kolsås-massivet. Kollen over skiltet er Gråmagan, en av minst fire bygdeborger i området. Øststupene er også mye brukt av klatrere. Den røde postkassen inneholder bok og kode for bedriftsidrettens Ti på topp-opplegg (www.gålittlenger.no/akershus/modules/module_123/proxy.asp?D=2&C=76&I=323&mid=509).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Okt 2011

Utsikt fra Gråmagan

Av Nina Didriksen

Det er vid utsikt fra kollen Gråmagan på østsiden av Kolsås-massivet. Hvis du klikker på bildet så det blir forstørret, vil du se Holmenkollbakken, Grefsenkollen og masten på Røverkollen, den hvite kulen på Østmarkas rand og litt av indre Oslofjord. I forgrunnen Dælivann, kjent fra maleriet "Gutten med seljefløyten".

12 Okt 2011

Fjorden i det fjerne

Av Nina Didriksen

Fra kollen Gråmagan i Kolsås-massivets østre vegg ser vi langt utover Oslofjorden på en klar oktoberdag som denne. Rett utenfor venstre bildekant ligger Dælivann.

11 Okt 2011

Fallen kjempe på Helgehaugen

Av Erik Unneberg

Det er værhardt nordvest på Helgehaugen. Det fikk en gang dette nedfalne treet erfare. Nå minner det litt om et skjelett av en kjempehval, men treets fall gjør at vi kan nyte utsikten mot Lamannshaugen (til venstre), Randsfjorden, Hadeland og fjellene i det fjerne.