Siste rest av sommer

Denne nypen lyste mot oss i solen langs Ankerveien nordøst for Stein gård/Øverland. Tro om den faller av, blir spist eller blir stående der og får den en hvit kappe i løpet av noen uker?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Okt 2011

Kolsås og Gråmagan

Av Nina Didriksen

Fra Dæliveien nedenfor Dalbo gård er det fin utsikt opp mot østveggen av Kolsås-massivet. Kollen over skiltet er Gråmagan, en av minst fire bygdeborger i området. Øststupene er også mye brukt av klatrere. Den røde postkassen inneholder bok og kode for bedriftsidrettens Ti på topp-opplegg (www.gålittlenger.no/akershus/modules/module_123/proxy.asp?D=2&C=76&I=323&mid=509).

12 Okt 2011

Utsikt fra Gråmagan

Av Nina Didriksen

Det er vid utsikt fra kollen Gråmagan på østsiden av Kolsås-massivet. Hvis du klikker på bildet så det blir forstørret, vil du se Holmenkollbakken, Grefsenkollen og masten på Røverkollen, den hvite kulen på Østmarkas rand og litt av indre Oslofjord. I forgrunnen Dælivann, kjent fra maleriet "Gutten med seljefløyten".

12 Okt 2011

Fjorden i det fjerne

Av Nina Didriksen

Fra kollen Gråmagan i Kolsås-massivets østre vegg ser vi langt utover Oslofjorden på en klar oktoberdag som denne. Rett utenfor venstre bildekant ligger Dælivann.