Lav vannstand i Storflåtan

På dagens sykkeltur kunne vi se at det er lite vann i Storflåtan. Kanskje skyldes det arbeidet med demningen i Svarten?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Okt 2011

Undrer meg på hva jeg får se...

Av Erik Unneberg

Det er en imponerende utsikt man har fra Gyrihaugen. Dette bildet er tatt mot øst, og her er det interessant å identifisere Krokskogens og Nordmarkas åser.

16 Okt 2011

Disig utsikt fra Gyrihaugen

Av Erik Unneberg

På en strålende dag på Krokskogen var det mange som besøkte Gyrihaugen. Her er kameralinsen rettet mot nordvest, en av mange retninger der utsikten fra denne toppen på 682 moh. er fantastisk. Det var rett nok litt disig i horisonten, noe som ikke er uvanlig på denne tiden av året. Det var nær null grader og litt surt her oppe i dag, og som vi ser, så har løvet snart forsvunnet helt fra de trærne som klamrer seg fast på toppen.

16 Okt 2011

Utsikten mot Kikutmassivet fra sydvest

Av Line Mork

Blåstien fra Skjennungen mot Nordmarkskapellet er en relativt lite benyttet sti, i alle fall i kontrast til veien mellom Tryvannstua og Skjennungstua, som den har sitt utgangspunkt i like før veien kommer ned til Skjennungen. Stien går vest for skiløypa, og er på flere kart litt unøyaktig inntegnet. Men stien er fin å følge, og byr blant annet på denne litt uvante utsikten mot Kikutmassivet, Porthøgda og Askehøgda. Midt imot ligger Svartorseter.