Vinteren i gang - så vidt

Til tross for mildvær var det brukbare forhold i barnebakken i Krydsby i dag. Selv om de fleste brukerne var barn og ungdom på slalåmski eller brett, var det også noen voksne med langrennski i bakken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Nov 2011

Rimfrost på Løvenskiolds jorder

Av Odd Tore Saugerud

Selv om regnet hadde startet, holdt et ganske tykt rimlag stand vest for Glitredammen. Fra lysløypa er det fin utsikt til og over Løvenskiolds jorder. I høyre side boligfeltet Løkenhavna. Bak dette og videre til toppen av det høyeste rimdekte treet skimtes Løkenhavnastupene gjennom tåka, mens resten av Kolsås er innhyllet i den.

18 Nov 2011

London neste stopp for julegrana

Av Torgeir Stenstad

Årets London-gran kommer fra åsen mellom Nøklevann og Mariholtet. Her ligger juletreet klar til forsendelse, men litt “frisering” måtte til før transporten kunne starte, bred som grana var. Utenfor bildet var det skogsbål og skikkelig skau-kaffe.

18 Nov 2011

Rundtjern fryser til

Av Torgeir Stenstad

Tåke og rim og is-snerk på vannet; vi er ikke så langt unna bebyggelsen, men ved lysløypa rett innenfor Hellerudtoppen. Ennå er det livsfarlig å prøve isen, usikker som den er. Her er fine rastebord, som naturlig nok ikke ble benyttet i dag.