Hvor ble det av "Berit"?

Jeg hadde forventet en vindfull tur til Bergsåsen i dag etter at stormen "Berit" har herjet på Vestlandet. Men Berit var fraværende. Kun en flau bris og fint utsyn vestover mot Kongsberg og Jonsknuten. I forgrunnen ser vi Ulvenvannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Nov 2011

Ultra-Løkenhavna

Av Odd Tore Saugerud

Kartet over klatreruter i Ultra-Løkenhavna viser én rute, Ulan Bator, grad 9, som går over et stort overheng, og to prosjekter til høyre for denne. Overhenget med istapper passer til denne beskrivelsen, men det var fra nedsiden på sikker avstand (istappene løsnet i sola og falt ned) ikke mulig å se sikringskroker eller andre spor etter klatring.

25 Nov 2011

Mega-Løkenhavna i profil

Av Odd Tore Saugerud

Det største overhenget i profil, med tett av sikringskroker. Fire klatreruter går over dette, den mest krevende, Morrison Hotel er grad 9/9 +. Dette kan bli spennende med en klatrer i silhuett.

25 Nov 2011

Mega-Løkenhavna

Av Odd Tore Saugerud

Stuperekken er ikke så høy, men stupet er steilt, tildels utoverhengende og med krevende overheng. 32 navnsatte «fingertunge» klatreruter. God anledning til å dusje mens man klatrer, særlig om våren. Ved kuldegrader vannsig som gir istapper og glatte partier.