Isete trillesti ved Steinbutjern

I fjor på tilsvarende lørdag var det minus 13 grader og flott skiføre. I mangel av dette ble det i dag langtur fra Sørkedalen på sykkel til Øyangen og tilbake. Flotte forhold, men her ved Steinbutjern var det bare å trille over de superglatte partiene. Og vannet var islagt og klar for snøfall, når nå det måtte komme.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Nov 2011

Blåmerking til Bergsåsen

Av Eyvind Wang

I gamle dager kunne det være litt kronglete å finne frem til Bergsåsen. Nå er det godt merket med både skilt og blåmerking, og på toppen venter vid utsikt over Asker og omegn.

26 Nov 2011

Hvor ble det av "Berit"?

Av Eyvind Wang

Jeg hadde forventet en vindfull tur til Bergsåsen i dag etter at stormen "Berit" har herjet på Vestlandet. Men Berit var fraværende. Kun en flau bris og fint utsyn vestover mot Kongsberg og Jonsknuten. I forgrunnen ser vi Ulvenvannet.

25 Nov 2011

Ultra-Løkenhavna

Av Odd Tore Saugerud

Kartet over klatreruter i Ultra-Løkenhavna viser én rute, Ulan Bator, grad 9, som går over et stort overheng, og to prosjekter til høyre for denne. Overhenget med istapper passer til denne beskrivelsen, men det var fra nedsiden på sikker avstand (istappene løsnet i sola og falt ned) ikke mulig å se sikringskroker eller andre spor etter klatring.