Skivakkert alt på parkeringsplassen

Vinterens første skitur i Østmarka fristet mange etter meldinger om scooterpreparing på alle lysløyper inn mot Mariholtet. Allerede på parkeringen ved Skullerudstua var det betagende vakkert i skogen med nesten full måne ;-)

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Des 2011

Stemningsfullt i Østmarka i kveld

Av Aina Grymyr |

Snøtunge trær, flotte spor og nok snø for ivrige skigåere - under en vakker, stor og nesten full måne. Mange ivrige skiløpere lot seg friste av melding om scooterpreparering i lysløypene inn mot Mariholtet. Bildet er tatt ved Hestehullet, rett før siste bakken skulle forseres mot Mariholtet.

07 Des 2011

Snøproduksjonen går for fullt også ved nysnø

Av Aina Grymyr |

Ved Skullerudstua sto flere kunstsnømaskiner og jobbet iherdig for å produsere enda mer snø. Mange skikurs og skileiker holdes i dette området, og da trengs mye snø. Artig å skli under snømaskinen!

07 Des 2011

Is og snø på Damtjern

Av Odd Tore Saugerud

Damtjern er nå isdekket over det hele, og snødekket over det meste. Men fortsatt er det spor etter råker og overvann, og sikker er isen neppe. For Høgås/Finneflakseterløypa som krysser vannet her er det ikke et problem enda, for her er løypeunderlaget så ujevnt at kreves mye mer snø før det blir brukbart å gå eller preppe denne løypa.