Tverrelva

Til tross for kraftig mildvær i det siste holder løypa langs Lomma veldig godt. Intet problem å ta seg frem til Tverrelva fra By i Lommedalen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2011

Mot kveld på golfbanen

Av Erik Unneberg

Flere rundløyper har den siste tiden blitt preparert på banen til Bærum golfklubb. Dette bildet er tatt ved en av de nordligste delene på banen. Det var fint å gå her med røbbeski i ettermiddag. Det hadde begynt å bli mildere, og minusgradene var nå snudd til pluss.

25 Des 2011

Et landskap i sort og hvitt

Av Erik Unneberg

Det var ikke mange fargene naturen kunne by på inne på Krokskogen et stykke ut på formiddagen. Kun sjatteringer mellom sort, grått og hvitt, men samtidig var det noe idyllisk ved dette også. Bildet er tatt ca. 1 km nord for løypeskiltet ved Kampevaddammen. På bildet ser vi skiltet som viser vei til Løvlia gjennom skogen.

25 Des 2011

Stirydding vinterstid

Av Odd Tore Saugerud

Det er ikke bare skiløypene som må ryddes vinterstid. Her har en fallen gran sperret naturstien. Siden dette er dagen etter juleribba, er motorsag fy-fy! I stedet går det i buesag, snekkersag og øks, pågangsmot og store mengder tålmodighet. Får håpe de ble ferdige til mørket falt på, men saga klemte fælt.