Overraskende bra fra Vestmarksetra

Det var bra forhold fra første meter oppover Grønlandsveien fra den øvre parkeringsplassen på Franskleiv ved Vestmarksetra. De som tok turen opp hit i dag, ble ganske overrasket over de gode forholdene. Vi ser på bildet at en del kvist har blåst inn mot løypetraseen, men preppemannskapene har gjort en stor innsats med opprydning og sporsetting.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Des 2011

Utsyn fra Gampen

Av Eyvind Wang

Utsikten fra Gampen er det mange som beundrer. Dessverre er den i ferd med å gro litt igjen. Men enn så lenge ser man Norcems nedlagte sementanlegg i Slemmestad. Bakenfor der Håøya og det som vurderes å være Drøbak.

27 Des 2011

Skøyteføre

Av Eyvind Wang

Det var kanskje best for "skøyterne" i Vestmarka i dag. I bakken mellom Damvann og Øyevann er det som regel gode skøyteforhold.

27 Des 2011

Løyper på vei

Av Erik Unneberg |

Uværet de siste dagene har gjort sitt til at trær og grener har blokkert skiløypene. Men takket være stor innsats fra preppemannskapene har traseene blitt ryddet. Mildværet har også forsøkt å legge en demper på skiføret, men her i Vestmarka har løypebas Ragnar Roll ordnet glimrende forhold. Her er han på vei mot Store Sandungen med preppemaskinen.