Pølsestekesjefene

Anja Gundersen og Martine Ellefsen synes det var skikkelig kult å være "pølsestekesjefer" under åpningen av Rastebua i dag. Over 150 pølser, like mange boller og et uvisst antall kopper toddy og sjokolade gikk med i løpet av dagen. Skiforeningen feiret åpningen med å spandere på alle besøkende.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Jan 2012

Full vinter ved Auretjernsbekken

Av Erik Unneberg

Det lavet ned på Krokskogen i dag, men føret var fint. Her ved det sentrale løypekrysset ved Auretjernsbekken fungerte det fint med Blå ekstra under skiene.

07 Jan 2012

Kanelwok på Heggelia

Av Line Mork

På Heggelia er det god plass og trivelig servering i helgen, takket være dugnadsinnsats i Skiforeningens regi. Varm og kald drikke, sjokolade samt varme kanelboller fra wok-panna står på menyen. Godt og varmt er det i stua, og her er det også plass til å tørke trøya litt ved ovnen før turen går nedover igjen.

06 Jan 2012

Fredagskveld ved storbyen

Av Line Mork

Smedmyrkoia ligger bare fem kilometer fra Skansebakken i Sørkedalen. Hytta kommer nok ikke opp blant de fineste i DNT-nettet interiørmessig, men den er rommelig og praktisk og best av alt: Overnatter du her kan du neste morgen starte turen med et solid forsprang til resten av byfolket. Denne første helgen i 2012 var det ekstra godt å få et forsprang, trafikken i Sørkedalen var stor utpå dagen siden det var her de beste skiforholdene var å finne.