Anja Gundersen og Martine Ellefsen synes det var skikkelig kult å være "pølsestekesjefer" under åpningen av Rastebua i dag. Over 150 pølser, like mange boller og et uvisst antall kopper toddy og sjokolade gikk med i løpet av dagen. Skiforeningen feiret åpningen med å spandere på alle besøkende.
TweetDet lavet ned på Krokskogen i dag, men føret var fint. Her ved det sentrale løypekrysset ved Auretjernsbekken fungerte det fint med Blå ekstra under skiene.
På Heggelia er det god plass og trivelig servering i helgen, takket være dugnadsinnsats i Skiforeningens regi. Varm og kald drikke, sjokolade samt varme kanelboller fra wok-panna står på menyen. Godt og varmt er det i stua, og her er det også plass til å tørke trøya litt ved ovnen før turen går nedover igjen.
Smedmyrkoia ligger bare fem kilometer fra Skansebakken i Sørkedalen. Hytta kommer nok ikke opp blant de fineste i DNT-nettet interiørmessig, men den er rommelig og praktisk og best av alt: Overnatter du her kan du neste morgen starte turen med et solid forsprang til resten av byfolket. Denne første helgen i 2012 var det ekstra godt å få et forsprang, trafikken i Sørkedalen var stor utpå dagen siden det var her de beste skiforholdene var å finne.