Det var stor trafikk og mange fornøyde besøkende ved Rastebua som ble høytidelig åpnet i dag. Skiforeningen spanderte boller, pølser, toddy og sjokolade på alle besøkende.
TweetAnja Gundersen og Martine Ellefsen synes det var skikkelig kult å være "pølsestekesjefer" under åpningen av Rastebua i dag. Over 150 pølser, like mange boller og et uvisst antall kopper toddy og sjokolade gikk med i løpet av dagen. Skiforeningen feiret åpningen med å spandere på alle besøkende.
Det lavet ned på Krokskogen i dag, men føret var fint. Her ved det sentrale løypekrysset ved Auretjernsbekken fungerte det fint med Blå ekstra under skiene.
På Heggelia er det god plass og trivelig servering i helgen, takket være dugnadsinnsats i Skiforeningens regi. Varm og kald drikke, sjokolade samt varme kanelboller fra wok-panna står på menyen. Godt og varmt er det i stua, og her er det også plass til å tørke trøya litt ved ovnen før turen går nedover igjen.