Veiviser ved Kinna

Flere valg fra løypekrysset ved Kinna.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Jan 2012

Løypekryss ved Kinna

Av Thore Knudsen

Fra dette løypekrysset ved Kinna går løypen til venstre mot Haraldvangen (løype 966) og den til høyre mot Vingerdalstua (løype 965).

23 Jan 2012

Nyter upreppede spor i Østmarka

Av Aina Grymyr

Løypen fra Ekerud og gjennom Bjørndalen har ikke blitt preparert enda, så i kveld fikk vi god gammeldags skigåing i de egentråkkede sporene. Denne variasjonen er så fin i Østmarka, hvor man fortsatt kan finne små perler av noen skiløyper som ikke alltid er prepart og kjørt opp med stor maskin. Denne løypen er også et fint alternativ til den brede lysløypen som går fra samme sted. En fin rundtur er å starte med denne løypen, gjerne stikke innom Valstad- og Stakanløypen til en fin runde ned til Deledalen. Så kan man suse tilbake i de brede lysløypesporene nedover til bilen igjen, etter en variert og fin tur.

23 Jan 2012

Kveldstrolsk i Valstadløypen

Av Aina Grymyr

Flotte forhold for kveldsskiturer i Østmarka nå, så må jo nyte det nå! Det ble en flott rundtur fra Ekerud der vi gikk i upreparerte og lett scooterpreparerte spor, før vi avsluttet med lysløype og full maskinprepp tilbake til bilen. Bildet er fra den sjarmerende Valstadløypen, før vi fortsatte ned de bratte bakkene i Stakanløypen, der nok en Skijeger tur-O-post ble besøkt.