Det tynnes ut ved Tobonn

Det lir mot kveld, og det tynnes ut med biler på den store utfartsparkeringen på Tobonn. Når det er fullt på parkeringsplassene ved Guriby og By, er det et godt alternativ å parkere her. Et par hundre meter syd for parkeringsplassen starter en maskinpreparert tilførselsløype til bommen ved By. Tidligere gikk det også preparert løype opp Kampekleivene til Kampen herfra, men etter at Kampen sluttet med servering, er denne traseen upreparert, selv om rødmerkingen fortsatt er der.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Jan 2012

På Krokskogen - ingen tvil om det!

Av Erik Unneberg

Dette skiltet ved Mattisplassen levner ingen tvil om hvilken mark man befinner seg i. Kjente og tradisjonsrike krokskognavn er skrevet inn her.

28 Jan 2012

På stikket vei gjennom sundet

Av Erik Unneberg

Godfølelesen var absolutt til på plass under ferden over Plassedammen i ettermiddag. Løypa er både stikket og scooterkjørt, og føret var upåklagelig. På bildet har vi en av øyene til venstre, mens fast land er til høyre.

28 Jan 2012

I scooterspor mot Mattisplassen

Av Erik Unneberg

Det er kjempefine forhold i de fleste scooterløypene på Krokskogen nå. Løypa fra Tverrelva via Mattisplassen til Fjellsetra er - etter at det har blitt ryddet kraftig langs traseen - blitt en virkelig perle. Fra Fjellseter er Gyrihaugen eller Løvlia naturlige mål.