Søndagstur gjennom kulturlandskapet

Lysløypa på Jordbru er bred og fin og relativt flat. Den går gjennom åpne området ved foten av Ramsåsen, som vi ser til venstre på bildet. Bildet er tatt fra den østlige delen av løypa, omtrent 500 meter syd for parkeringsplassen på Jordbru.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Feb 2012

Fra Jordbru

Av Erik Unneberg

Dette bilder viser skiområdet på Jordbru, som ligger under den mektige Ramsåsens østvegg. I dag var mange ute i dette området, enten det var for å gå i lysløypetraseen, ake, grille pølser eller starte en langrennstur lengre inn i Vestmarka. Bildet er satt sammen av fem enkeltbilder.

05 Feb 2012

God plass på parkeringsplassen

Av Christine Meklenborg Nilsen

Parkeringsplassen på Benkemyra har stor kapasitet, og det er sjelden det blir fullt her oppe. Med utgangspunkt her kan man gå nordover til Tretjernsmyra og videre derfra helt til Øvre Holtet. Går man sørover, kommer man til Spyttmyra og videre inn på løypenettet til Fenstad IL. Det søndre sluttpunktet for disse løypene er skistadion i Nes.

05 Feb 2012

Godt skjult skiløype

Av Christine Meklenborg Nilsen

Her på sørsiden av Odalsvegen, tvers overfor parkeringsplassen på Benkemyra, begynner løypa mot Spyttmyra. Den er nesten ikke til å få øye på når man kjører forbi i bil.