På treningstur

Ikke bare skiløpere luftet seg i dag. Også de firbente måtte få sin dose med trening, slik denne hesten som travet langs lysløypa ved Jordbru.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Feb 2012

Søndagstur gjennom kulturlandskapet

Av Erik Unneberg

Lysløypa på Jordbru er bred og fin og relativt flat. Den går gjennom åpne området ved foten av Ramsåsen, som vi ser til venstre på bildet. Bildet er tatt fra den østlige delen av løypa, omtrent 500 meter syd for parkeringsplassen på Jordbru.

05 Feb 2012

Fra Jordbru

Av Erik Unneberg

Dette bilder viser skiområdet på Jordbru, som ligger under den mektige Ramsåsens østvegg. I dag var mange ute i dette området, enten det var for å gå i lysløypetraseen, ake, grille pølser eller starte en langrennstur lengre inn i Vestmarka. Bildet er satt sammen av fem enkeltbilder.

05 Feb 2012

God plass på parkeringsplassen

Av Christine Meklenborg Nilsen

Parkeringsplassen på Benkemyra har stor kapasitet, og det er sjelden det blir fullt her oppe. Med utgangspunkt her kan man gå nordover til Tretjernsmyra og videre derfra helt til Øvre Holtet. Går man sørover, kommer man til Spyttmyra og videre inn på løypenettet til Fenstad IL. Det søndre sluttpunktet for disse løypene er skistadion i Nes.