Gode skiforhold ved Jordbru

Det hadde kommet noen centimeter lett sne det siste døgnet, så forholdene var myke og fine i løypene ved Jordbru. På bildet ser vi den innkommende løypa fra Skui.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Feb 2012

På ski på Tanumplatået

Av Erik Unneberg

Det er fint å gå på ski på Tanumplatået, spesielt for barnefamilier. Det kjøres opp løyper fra traseen mellom Tanum kirke og Kattås, og disse går mot Butterud, Horni og Skui. Det er åpent og fritt på jordene her, og det er også utsyn mot både kolsåsmassivet, Stovivann og gårdene i dette gamle og tradisjonsrike kulturlandskapet. Vi ser Ringi gård til høyre i bildet.

05 Feb 2012

Flere veivalg

Av Erik Unneberg

I den sørøstlige delen av lysløypesløyfen fra Jordbru er det flere veivalg. Rett frem (innover i bildet) er det 1 km til Jordbru og 3 km til Skui, mens motsatt vei viser skiltet til vesntre at det er 1,5 km til Kattås og 2,5 km til Vestmarksetra. Ved å gå til høyre, der et par av skiløperne på bildet kommer fra, kan man følge lysløypa videre til Jordbru.

05 Feb 2012

Full fart inn i svingen

Av Erik Unneberg

Fra løypa mellom Tanum og Kattås går det en avstikker ut på Tanumplatået mot Stovivann, Butterud, Horni og Skui. Her er det en som hadde det travelt med å komme inn i den traseen.