Stor søndagsutfart fra Movann stasjon

Etter en lørdag med tåke og regn i Oslo-gryta, kom søndagen med sol og blå himmel. Og glade skiløpere lot seg ikke be to ganger, og det var stor utfart fra blant annet Movann stasjon.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Feb 2012

Utsikt fra Tjæregrashøgda

Av Ivar Gilså

Fra utkikkspunktet i løypa rett nedenfor toppen av Tjæregrashøgda har man en flott utsikt til store deler av Bærum kommune. Det skulle egentlig bare mangle, når man befinner seg like ved Bærumsmarkas høyeste punkt på 485 moh.(utkikkspunktet i løypen ligger ca. 40 meter lavere i terrenget). En liten kuriositet er at vi her har samlet alle fire alpinanlegg i Bærum og Asker på ett og samme bilde; lengst til venstre Kolsåsbakken, midt i bildet Kirkerudbakken, og lengst til høyre Krydsbybakken i Lommedalen. Vardåsen skisenter i Asker kan skimtes over og til høyre for Kirkerud. I forgrunnen ligger Burudvann.

19 Feb 2012

Rolig søndag på Fossum

Av Ivar Gilså

Det var god plass på Fossum søndag, både på parkeringsplassen og i løypene. Litt trøblete føre etter lørdagens mildvær og vinterferie for mange langrennsinteresserte kan nok være blant årsakene.

19 Feb 2012

Februarsøndag på Vensåsseter

Av Ivar Gilså

Skiforeningen og Bærum Hundekjørerklubb kan i år feire 10-årsjubileum for Vensåsseter som serveringssted i Bærumsmarka. Stedet var godt besøkt denne søndagen, selv om mange nok har reist bort for vinterferien.