Hjemtur i solskinn og skareføre over Nordre Heggelivann

Siste søndag i februar ble litt kaldere enn det har vært den siste uken, og føret ble ikke vått og trått utover dagen. Og takket være løypebas Per var veiene mot Løvlia flotte i dag, og fotografen møtte flere som igjen gikk på tørrvoks - hele dagen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Feb 2012

Se og bli sett

Av Kjersti von Krogh

Løvlia er stedet hvor folk fra alle himmelretninger møtes fine skihelger, mange kommer fra Ringkollen, ennu flere fra Sørkedalen og fra Lommedalen. Fullt hus innendørs, og ekstra fint i solveggen ute. På Løvlia er det en avslappet stemning, og folk tar seg tid til en prat, i motsetning til i løypene hvor det virker som mange har fryktelig liten tid.

26 Feb 2012

Litt som på fjellet

Av Nina Didriksen

Området ved Langtjern beskrives i Markadatabasen som åpent og fjellaktig. Det lille tjernet på bildet heter Langtjern, et navn som går igjen i Marka, og andre tjern lever kanskje mer opp til navnet sitt enn dette. En liten kilometer herfra kom vi til Store Oppkuvvann.

26 Feb 2012

Lite brukt løype

Av Nina Didriksen

Løypa over Stuevannet står som upreparert i Skiforeningens oversikt. Den er imidlertid rødmerket, og en og annen skiløper går der innimellom. Følger du sporet i venstre retning på bildet, kommer du etter hvert til Oppkuvvannet. Løypa til høyre tar deg forbi Slottet og inn på scooterløypa mellom Kringla og Skansebakken. Bilde nr. 14619 viser slik det så ut her et halvt år før dette bildet ble tatt.