Såvidt sol ved Gråseterhytta

Øst for Høgåsen ned mot Heggeliveien ligger Gråseterhytta. Først langt ut i februar finner de første solstrålende frem her nede ved elva som ikke viser tegn til vårfornemmelser ennu.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Feb 2012

På glid over myrene

Av Erik Unneberg

I dag var det flotte forhold i preparerte spor på Krokskogen. Fotografen rakk 75 km på skøyteski etter lunsj, så det var lite å si på gliden i traseene, som mange steder var jevne som stuegulv. Bildet er tatt på myrene vest for Vambu (i Treningsrunden), der ettermiddagssolen skinte det den kunne her 600 moh.

26 Feb 2012

Hjemtur i solskinn og skareføre over Nordre Heggelivann

Av Kjersti von Krogh

Siste søndag i februar ble litt kaldere enn det har vært den siste uken, og føret ble ikke vått og trått utover dagen. Og takket være løypebas Per var veiene mot Løvlia flotte i dag, og fotografen møtte flere som igjen gikk på tørrvoks - hele dagen!

26 Feb 2012

Se og bli sett

Av Kjersti von Krogh

Løvlia er stedet hvor folk fra alle himmelretninger møtes fine skihelger, mange kommer fra Ringkollen, ennu flere fra Sørkedalen og fra Lommedalen. Fullt hus innendørs, og ekstra fint i solveggen ute. På Løvlia er det en avslappet stemning, og folk tar seg tid til en prat, i motsetning til i løypene hvor det virker som mange har fryktelig liten tid.