Utsikt mot Haramyra

Å samle på geocacher bringer meg til mange steder en ikke ante eksisterte. Som for eksempel Haramyra, som riktignok står på kartet, men hvem finner vel på å gå ut av skiløypa (den mellom Dammyra og Dammyrdalen), ta seg gjennom skogen og bort til myra? På vestsiden av myra er det en fjellskrent som en kan krype innunder (f.eks. for å finne cachen). I dag var det litt kinkig å komme seg inn på grunn av snøveggen foran åpningen, men så satt jeg der da, og slik var utsikten mot myra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Feb 2012

Huskeputten har fått navn

Av Nina Didriksen

Øst for Kampeknerten, sør for Bærumskollen/Søndre Heggelivann ligger Huskeputten. Navnet er nå blitt offisielt, takket være han som har hengt ut en geocache (www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=5b556988-1c16-40fe-8f6f-3aa63929f35d) her. Her ser vi putten og løypa fra sør.

29 Feb 2012

Og der kom solen

Av Nina Didriksen

Da jeg gled ut på denne myra kom solen! I hvert fall et gløtt, den viste seg ikke i samme grad som meteorologene hadde lovet. Myra ligger i scooterløypa mellom Søndre Heggelivann og Dammyra, og er den første en kommer til etter å ha gått opp fra vannet.

28 Feb 2012

Uventet hinder i løypa

Av Eivind Molde

Uten snø ingen løype - men for mye av det gode kan skape visse utfordinger. Det var i hvert fall høyst overraskende å påtreffe en snømann og en hund i vestre del av Hersjørunden i dag. Men man kom seg jo forbi... Begge skapninger må nok bøte med livet når løypemaskinen kommer.