Sporløs avstikker til Aklangsbrenna

Det fine været og den nå faste snøen gjorde valget enkelt: I dag måtte vi legge kursen ut av oppkjørte spor og tråkke våre egne. Aklangsbrenna lokket med utsikt og geocache, se www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=af4580d4-bc1c-4fab-bdfc-e74f8b2b16ca. Her fant vi nordmarksnatur på sitt beste: åpne og flate myrområder, luftig furuskog og gamle, vridde trær.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2012

Utsikt fra Aklangsbrenna

Av Nina Didriksen

Vi ser plassen Finnstad nesten rett vest fra vår utsiktsplass på Aklangsbrenna. Kollen i bakgrunnen til venstre må være det 629 meter høye Spålsberget. Nå er det superforhold for "off piste"-turer i Marka - kom dere ut på utforskningstur!

10 Mar 2012

Ekte skiløpere går Grenaderløpet

Av Nina Didriksen

Denne plakaten observerte vi bak inngangsdøren på Tverrsjøstallen. Reklamen fra fjorten år tilbake treffer spikeren på hodet: Å gå det ni mil lange Grenaderløpet ER en utfordring. Fotografen debuterte i fjor og angrer ikke.

10 Mar 2012

Solskinnsbussen

Av Nina Didriksen

Forventningsfulle skiløpere har kommet til Mylla med skibussen. Her strålte solen, men senere på dagen opplevde vi både en regn- og en snøbyge, i tillegg til kraftig vind. Likevel, ingen grunn til å klage over at vi "måtte" tilbringe hele dagen i Nordmarka.