Løypekryss på Lauvliflaka

I strålende vær på Lauvliflaka. Her kan man gå i fire retninger, bak fotografen mot Løvlia, til venstre mot Damtjern, til høyre kommer man til Nordre Heggelivann og i retning stavene ned til blant annet Atjern og Storflåtan.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Mar 2012

Vårens plageånd

Av Kjersti von Krogh |

Våren er deilig, men ikke for alle! I år begynte nesen å renne og øynene å svi tidlig i februar, og på bildet ser vi synderen! Raklene på hassel og or er kommet langt allerede, og om et par uker er heldigvis den plagen slutt.

20 Mar 2012

Nattens istapper

Av Odd Tore Saugerud

Migaren har fått navnet sitt etter der den springer ut av ei trang kløft i stupet mot Steinsfjorden og ca. 40 høydemeter nesten loddrett nedover. Bildet viser kløfta og den øverste delen av fossefallet. Etter en kald natt hadde utallige istapper dannet seg i spruten fra fossen. Nå tok sola tak, og de kom hoppende nedover bitevis.

20 Mar 2012

Migaren springer!

Av Odd Tore Saugerud

Når Migaren har sprengt vinterens ispanser og springer, da har våren kommet til Ringerike. I vår familie var det tradisjon å sjekke dette og om det var utsprungne blåveis i området etter at påsken var overstått på Hardangervidda. Og oftest var det vår da! Årets utgave er tidlig og ganske beskjeden i størrelsen.