Fortsatt is og spor etter ski på Hauktjern

Fra toppen av stupene ved Hauktjern er det god utsikt over vannet. Fortsatt is og spor etter skiløpere og etter ispilkere. Råk langs strendene, kraftige drønn og en mengde sprekker i isen gjorde isvandring uforsvarlig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Apr 2012

Klatresesongen er i gang i stupene ved Hauktjern

Av Odd Tore Saugerud

Snø og ski er ikke karakteristisk for Østmarka nå. Klatresesongen har startet i stupene ved Hauktjern, men i den kalde vinden i dag var det ikke kø. Den ene klatreren vi fant tok en velfortjent pause, ikke på grunn av kalde fingre, men heller på grunn av tidlig sesong og slitne ben.

07 Apr 2012

Vår i skiløypa fra Ringkollen

Av Line Mork |

Skisesongen er definitivt forbi i hovedløypa mellom Ringkollen og Skansebakken, her mellom Borgersetra og Vassendvika. Men når skisesongen er forbi, starter straks sesongen for fotfolket, og i en liten overgangsperiode er det nå like fint å følge skiløypene som blåstiene.

07 Apr 2012

Blått eller rødt?

Av Line Mork

Som regel er valget greit, til fots langs blåstiene og på ski langs rødmerkingen. Men etter en mild vår og etterfølgende kald periode er det nå best forhold overalt til fots – og faktisk best i tidligere preparerte skiløyper. Snøen bærer som betong enda noen dager.