Utvidet blåveistid

Det kjølige vårværet har gjort sitt til at blåveisen har fått forlenget sesongen sin. Langs skogsbilveien fra Tobonn til Rognlivann konkurrerte de blå om oppmerksomheten med både hvitveis og hestehov.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Apr 2012

Skinner i Marka

Av Erik Unneberg |

Langt opp i Lommedalen ligger en museumsjernbane - Lommedalsbanen. Her er materiell for jernbane med sporvidde 600 mm samlet fra mange steder i Norge. Mer informasjon kan du finne på www.lacktain.net/lommedalsbanen.

22 Apr 2012

Grønlihytta

Av Torgeir Stenstad

Våren er ennå ikke kommet skikkelig her sør for Ellingsrud i Østmarka, til tross for både hvitveis og blåveis langs stien. Men osp og bjørk har til gode å vise seg med et grønnskjær. Leie av denne hytta (Grønlihytta) administreres av Furuset bydel. For noen år siden brant hytta ned, men er altså bygget opp igjen. I dag lett regn og kun 5-6 grader, så det var bare å kle seg godt. For noen uker siden ble en hund drept av ulv like ved her, men i dag var det kun turgåere å se.

17 Jul 2008

Utsikt fra Mistberget

Av Amund Rasten

Utsikten fra tårnet på Mistberget er flott i alle retninger! Her er vi sørover mot Råholt, vannet til høyre er Hurdalssjøen, det lille på midten heter Netsjøen og lengst i bakgrunnen hvor det går regnbyger ligger Oslo lufthavn Gardermoen.