Trygt gjennom Gjellerås-krysset

Det går flere sykkelruter til og fra veikrysset på Gjelleråsen. Det er mye biltrafikk her, men det er også fine gang- og sykkelstier syklistene kan benytte. Derfor er det lett å komme seg gjennom krysset på sykkel. Her er en syklist på vei gjennom den første av to tunneler under bilveien.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Jun 2012

Disig mot Varingskollen

Av Erik Unneberg

Sykkelruta fra Gjelleråsen til Slattum går i sein helhet på gang- og sykkelsti parallelt med bilveien. Dette bildet er tatt ved veikrysset på Gjelleråsen, der syklingen foregår i et frodig landskap med utsikt til Varingskollen. Man skulle nesten ikke tro at hovedveien går bare noen titalls meter unna.

10 Jun 2012

Veteran

Av Steinar Bunæs

Kaare Larsen (90) fra Lørenskog sammen med Alf Stefferud. Kaare var en god skiløper, og som 23-åring var han med på våpenbæringen til Åmotdammen. Denne dagen hadde han tatt turen til kaffeposten der Alf Stefferud kåserte om Milorgs aksjoner i Østmarka under krigen, og der var han naturligvis dagens hedersgjest.

10 Jun 2012

Kaffepost

Av Steinar Bunæs

Et utsnitt av forsamlingen rundt kaffeposten ved Åmotdammen, der Alf Stefferud kåserte om Milorgs aksjoner i Østmarka under krigen.