Skuibakken forbereder seg til vinteren?

I dag sto flomlyset i Skuibakken på selv om vi er bare er vel en uke fra sommersolverv. Riktignok var det en disig og mørk dag, men ingen spor etter aktivitet som skulle trenge lys i bakken. Kanskje det var en teknisk prøve, kanskje var det fingernemme personer som hadde banet seg vei til lysbryterne. Det har hendt før.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Jun 2012

Trygt gjennom Gjellerås-krysset

Av Erik Unneberg |

Det går flere sykkelruter til og fra veikrysset på Gjelleråsen. Det er mye biltrafikk her, men det er også fine gang- og sykkelstier syklistene kan benytte. Derfor er det lett å komme seg gjennom krysset på sykkel. Her er en syklist på vei gjennom den første av to tunneler under bilveien.

11 Jun 2012

Disig mot Varingskollen

Av Erik Unneberg

Sykkelruta fra Gjelleråsen til Slattum går i sein helhet på gang- og sykkelsti parallelt med bilveien. Dette bildet er tatt ved veikrysset på Gjelleråsen, der syklingen foregår i et frodig landskap med utsikt til Varingskollen. Man skulle nesten ikke tro at hovedveien går bare noen titalls meter unna.

10 Jun 2012

Veteran

Av Steinar Bunæs

Kaare Larsen (90) fra Lørenskog sammen med Alf Stefferud. Kaare var en god skiløper, og som 23-åring var han med på våpenbæringen til Åmotdammen. Denne dagen hadde han tatt turen til kaffeposten der Alf Stefferud kåserte om Milorgs aksjoner i Østmarka under krigen, og der var han naturligvis dagens hedersgjest.