Skinnskattberget 550 moh.

Kartet studeres ved "Treriksrøysa", der Oslo, Akershus og Oppland møtes. Skiltet forteller oss at vi er 550 moh. og kjentmannsposten grei å finne. Her er det folketomt en kveld i juni og skogen grønn og frodig etter nok av nedbør de siste dagene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

13 Jun 2012

Kjølig junikveld ved Hakkloa

Av Torgeir Stenstad

Kort stopp og en beundring av utsikten ned mot brua ved Hakklo-kalven. I veikanten blomsterprakt, men det er kjølig og kun 13-14 grader, så det blir ikke lange stoppen.

12 Jun 2012

Skuibakken forbereder seg til vinteren?

Av Odd Tore Saugerud

I dag sto flomlyset i Skuibakken på selv om vi er bare er vel en uke fra sommersolverv. Riktignok var det en disig og mørk dag, men ingen spor etter aktivitet som skulle trenge lys i bakken. Kanskje det var en teknisk prøve, kanskje var det fingernemme personer som hadde banet seg vei til lysbryterne. Det har hendt før.

11 Jun 2012

Trygt gjennom Gjellerås-krysset

Av Erik Unneberg |

Det går flere sykkelruter til og fra veikrysset på Gjelleråsen. Det er mye biltrafikk her, men det er også fine gang- og sykkelstier syklistene kan benytte. Derfor er det lett å komme seg gjennom krysset på sykkel. Her er en syklist på vei gjennom den første av to tunneler under bilveien.