Asker stasjon

Asker togstasjon er den femte største i landet målt i passasjertrafikk, og er et fint utgangspunkt for å komme seg inn i Marka. Bussterminalen er også plassert her. Det går sykkeltraseer både nordover mot for eksempel Semsvannet i Vestmarka og sydover mot Kjekstadmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Jun 2012

Sommeridyll ved Langvann

Av Odd Tore Saugerud

Langvann er et typisk Østmarks-vann med bratte strender og til dels stup rett i vannet. Ikke det mest trafikkerte stedet en sommerdag, men idyllisk er det i solen med bålplass og bademuligheter.

19 Jun 2012

Flyttblokk ved Sør-Elvåga

Av Odd Tore Saugerud

I Østmarka er det mange store flyttblokker. Nuggerudsteinen er kanskje den best kjente. Denne blokken ved vestsiden av Sør-Elvåga ligger mer gjemt, men står ikke tilbake for Nuggerudsteinen i størrelse. Ola Dilt-post 2012, bra rasteplass med utsikt mot Sør-Elvåga litt syd for steinen.

19 Jun 2012

Rødmerket løype i Svartdalen

Av Odd Tore Saugerud

Det går rødmerket skiløype gjennom Svartdalen. Dette må være en ekte naturløype, for her er det stedvis så trangt at ikke engang en scooter vil komme frem. Det sies at det alltid er brøytet løype gjennom dalen, men de gangene jeg har vært her vinterstid har det ikke vært nok snø til det.