Sommer over Nord-Elvåga

En fin sommerdag i dag, en av sommerens fineste og en av de siste eller kanskje den siste ifølge meteorologen. Skyttenbrua er et bra sted å ta seg god tid og suge inn sommeren over Nord-Elvåga.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Aug 2012

Sensommer ved Bogstadvannet

Av Erik Unneberg

Med temperaturer på over 25 grader ble det en flott dag på en av sommerens siste dager. Bildet er tatt ved det nedlagte Fossum bruk ved Bogstadvannet. Her passerer sykkelruten fra Bogstad badeplass til Østernvann. På bildet skimter vi Bogstad gård mellom trærne til høyre, mens en sommerlig utgave av Wyllerløypa ses til venstre for denne. Trestokkene i vannet minner oss på den gang det var tømmerfløting her.

19 Aug 2012

Sagd ned

Av Nina Didriksen

Stien over Vindern- og Dølerudhøgda går i en bred trasé i skogen. Nedsagde stolper avslører at det har gått ledninger her en gang i tiden, og det er nok grunnen til at turgåerne nå nyter godt av utsikt i stiens lengderetning.

19 Aug 2012

Over Vindernhøgda

Av Nina Didriksen

Stien går i en flott og åpen trasé over Vindernhøgda, med Skjennungsåsen midt i mot i det fjerne. Her og der kan vi se rester av nedsagde stolper, så her har det tidligere gått strøm- og telefonledninger. Vindern- eller Vinderenhøgda har fått sitt navn etter Vinderenseter under Vinderen gård. Setervollen kan skimtes nord for Aurtjernsbekken.