Sommer over Sør-Elvåga

Bilde nr. 17062 viser sommer over Nord-Elvåga. Når man snur seg blir det enda mer sommerlig, i alle fall enda sterkere sollys, over Sør-Elvåga. Men det er gule blader på vannet og litt gulskjær i løvtrærne også.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Aug 2012

Sommer over Nord-Elvåga

Av Odd Tore Saugerud

En fin sommerdag i dag, en av sommerens fineste og en av de siste eller kanskje den siste ifølge meteorologen. Skyttenbrua er et bra sted å ta seg god tid og suge inn sommeren over Nord-Elvåga.

19 Aug 2012

Sensommer ved Bogstadvannet

Av Erik Unneberg

Med temperaturer på over 25 grader ble det en flott dag på en av sommerens siste dager. Bildet er tatt ved det nedlagte Fossum bruk ved Bogstadvannet. Her passerer sykkelruten fra Bogstad badeplass til Østernvann. På bildet skimter vi Bogstad gård mellom trærne til høyre, mens en sommerlig utgave av Wyllerløypa ses til venstre for denne. Trestokkene i vannet minner oss på den gang det var tømmerfløting her.

19 Aug 2012

Sagd ned

Av Nina Didriksen

Stien over Vindern- og Dølerudhøgda går i en bred trasé i skogen. Nedsagde stolper avslører at det har gått ledninger her en gang i tiden, og det er nok grunnen til at turgåerne nå nyter godt av utsikt i stiens lengderetning.